Onze arrangementen voor groepen

ONZE ARRANGEMENTEN VOOR GROEPEN

De Van Gogh wandelingen zijn op weekdagen en in weekenden te boeken voor groepen van 5 tot 12 deelnemers. Geschikt als activiteit voor families, vriendengroepen, bedrijven, verenigingen, en religieuze en maatschappelijke organisaties. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wat maakt een Van Gogh wandeling zo bijzonder?

De combinatie van levensinspiratie, kunst en het directe contact met de natuur maakt een Van Gogh belevingswandeling tot een unieke groepservaring. Omdat je al wandelend met elkaar in gesprek gaat, leer je elkaar beter kennen. Het werkt ontspannend, verdiepend en inzichtgevend. Elke wandeling heeft een vast thema, maar het is ook mogelijk om bepaalde vragen of uitdagingen die in jullie groep spelen op een natuurlijke manier in de wandeling te verwerken.

vgw-groepen

De wandelingen worden persoonlijk begeleid door Karolien van der Woude van Lichtvoetig Leven. Zij wandelt wekelijks met mensen in de natuur en begeleidt hen zo in persoonlijke processen. Dat kunnen psychische of emotionele vragen zijn, maar ook de balans tussen werk en privé of het ontdekken van je diepere levensbestemming en motivatie. Door lichtvoetiger te leven ontwikkel je een betere levenskwaliteit.

De Van Gogh wandelingen zijn ontspannen en inspirerende wandelingen waarin thema’s worden behandeld uit het leven van Vincent van Gogh. Dit zijn universele thema’s waar we ons allemaal in kunnen herkennen. Door Karoliens perspectief als wandelpsycholoog, Van Gogh-kenner en natuurliefhebber, krijgen deze thema’s diepte en leveren ze onverwachte inzichten op. Veel deelnemers geven aan dat ze door het wandelen tot rust en nieuwe perspectieven komen. Ze zijn het leven van Van Gogh en daarmee ook hun eigen leven meer gaan waarderen.

Lees de reacties van deelnemers

Prijs en boeking

De wandelingen worden afhankelijk van het thema in Ede-Wekerom, Wageningen of Renkum gehouden op een datum en tijd die voor jullie groep past. De prijs van een Van Gogh wandeling is inclusief persoonlijke begeleiding en een versnapering onderweg € 25,- pp.

Het is ook mogelijk om aansluitend op de wandeling nog gezellig met je groep in een horecagelegenheid na te praten, of de wandeling te verlengen. Neem voor meer informatie of overleg over de invulling contact op.