Wandeling ‘Lichtvoetig leven met Van Gogh’

LICHTVOETIG LEVEN MET VAN GOGH

Vincent van Gogh leefde heel intens, maar worstelde ook met perioden van depressie, psychose en eenzaamheid. Hoe ging hij om met de schaduwkant van het leven? We weten dat hij in een drieste bui zijn oor afsneed na een ruzie met zijn vriend Gauguin. Maar wat waren zijn bronnen van hoop en hoe vond hij de weg terug naar het licht en naar een lichter leven?

Deze wandeling is voor mensen die wel eens worstelen met ontmoediging, somberheid of burnout, of dit in hun naaste omgeving meemaken. Aan de hand van het leven van Van Gogh en de natuur geeft wandelpsycholoog Karolien van der Woude je inzicht en praktische handreikingen om lichtvoetiger te leven of anderen daarbij te helpen.

vincentoor

Het Renkums Beekdal

We wandelen in het Renkums Beekdal, een prachtig natuurgebied dat de Veluwe verbindt met de uiterwaarden van de Rijn. Het gebied bestaat uit bossen die zich uitstrekken over heuvels, klaterende beken en mooie vergezichten. Afstand: 5,5 km.

Natuurinformatiecentrum De Beken
Nieuwe Keijenbergseweg 174, Renkum
Start bij de parkeerplaats

renkumsbeekdal

Prijs

Deze wandeling kan vanaf vijf deelnemers worden geboekt. De prijs is inclusief persoonlijke begeleiding en een versnapering € 25,- pp.

De combinatie van levensinspiratie, kunst en het directe contact met de natuur maakt dit tot een unieke en complete Van Gogh ervaring.

Praktische tips

  • Doe wandelschoenen aan, de paden kunnen hier en daar mul zijn, en kleed je op het weer.
  • Deze wandeling is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of gebruik maken van een rolstoel of kinderwagen.
  • Stel je open op naar je tochtgenoten, je hebt iets te geven en te ontvangen.
  • Neem als je wilt een fototoestel mee en deel je impressies op Facebook of Instagram.
  • Annuleren kan kostenloos tot drie dagen voor de wandeling, daarna is het bedrag van de reservering verschuldigd.

Lees wat andere deelnemers van deze wandeling vonden

IK WIL NU BOEKEN