Reacties van deelnemers

REACTIES VAN DEELNEMERS

“Een mooie wandeling door de bossen met onder meer citaten uit de brieven van Vincent van Gogh. Ik kan het aanbevelen!”

“Ik had eerlijk gezegd niet zoveel met Van Gogh en ben uit nieuwsgierigheid meegegaan. Maar tijdens de wandeling werd ik geraakt, niet alleen door zijn kunst, maar ook door zijn woorden.”

“Karoliens perspectief op het leven van Van Gogh vond ik verrassend, en ook de manier waarop hij zijn roeping gestalte heeft gegeven vond ik indrukwekkend. Een man die dicht bij de mensen wilde staan, pastoraal, bewogen, betrokken. Dat soort aspecten van Van Gogh waren voor mij volslagen onbekend, dat vond ik inspirerend.”

“Ik vond de verwerkingsmomenten tijdens de wandeling het meest bijzonder.”

“Ik ben blij dat ik de wandeling heb gemaakt. Er komen bijzondere aspecten van Van Gogh naar voren die in het Van Gogh Museum en het Kröller-Müller niet worden genoemd.”

vgw-reviews2

“Ik vond de presentatie heel erg goed, het ging ook diep. Karolien liet in de droefheid toch de blijdschap van Van Gogh zien. Vincent heeft thema’s verbeeld waar de hele mensheid mee te maken heeft.”

“Karolien heeft zich erg goed verdiept in de persoon van Van Gogh en neemt ons daarin mee op een manier dat ik mezelf er in kan herkennen.”

“Wat goed om dit lopend te doen en je verbeelding te gebruiken. Veel beter dan in een zaaltje.”

“Wat een prachtig gebied heb je uitgekozen. De weidsheid en rust zijn verademend!”

“Ik weet best wat van Van Gogh af, maar dit was een openbaring. Ik ben blij dat ik ben meegegaan.”

“Fijn dat we door de wandeling als collega’s helemaal uit de werksfeer kwamen. Mooi om te zien hoe actueel Van Gogh nog steeds is en helpt om de dagelijkse hektiek te relativeren. De landschappen op de schilderijen van Van Gogh waren vergelijkbaar met het Wageningse landschap waar we liepen!”

Deelnemers hebben deze Van Gogh wandeling gemiddeld een 8 gegeven en bevelen hem actief bij anderen aan.